Dromenvanger

Tegen nachtmerries, voor plezier

Wat gaan we maken?

Drakenprinsessen, elfjes en magie. Soms zouden we willen dat we niet wakker hoefde te worden uit onze mooie dromen. Maar als we een nachtmerrie hebben willen we deze zo snel mogelijk kwijt. Met een dromenvanger kan dat! Hij vangt al je slechte dromen op en laat ze verdwijnen. 

Oh ennuh, hij is ook nog eens hartstikke leuk om te maken!

Maak je eigen dromenvanger

Waarom Koud-Kunstje met Evita?

Volledig ontzorgd

Je wil natuurlijk voor je kind een leuk en gezellig feestje, maar als het even kan wil je ook wel een beetje kunnen genieten van die blije gezichtjes. Bij Koud-Kunstje kan dat!

Gewoon bij jou thuis, geen gependel tussen locaties

Wij ruimen op, zo zit jij niet in de rommel

Urenlang vermaak

 

Zij een leuk feestje, jij een onbezorgde middag!

Creatief kind
Feest kind confetti

Leuk en leerzaam

De creatieve kinderfeestjes van Koud-Kunstje zijn niet alleen leuk, 
ze zijn ook nog eens ontzettend leerzaam!

Goed voor de motoriek

Stimuleer de verbeeldingsvermogen

Met professionele begeleiding

result (27)

Doe je het zelf of kom ik langs?

Begeleiding in persoon

Door haar jarenlange ervaring in het geven van workshops voor kinderen, weet Evita precies in te spelen op de behoefte van elk kind. Met haar aanstekelijke enthousiasme weet ze van elke activiteit een feest te maken. 

WhatsApp Image 2023-06-12 at 15.22.082
Schermafbeelding 2023-08-31 142513

Online begeleiding

Met de online begeleiding van Koud-Kunstje haal je dezelfde professionele begeleiding in huis als bij de begeleiding in persoon. Stap voor stap worden de kinderen meegenomen in de activiteit. 

Vraag je kinderfeestje aan

Vul het aanvraagformulier in, dan nemen we binnen 48 uur contact met je op. 

  * verplicht veld

  Veel gestelde vragen

  Het is natuurlijk een beetje afhankelijk van hoe snel je knutselvrienden zijn. Maar aan het maken van een flipperkast ben je ongeveer een uur tot anderhalf uur kwijt. 

  Jazeker! We begrijpen heel goed dat je niet kunt kiezen tussen de vele leuke activiteiten. Daarom kunt je voor een kleine meerprijs van €8,00 per kind een tweede activiteit bijboeken. 

  Dat kan al vanaf 3 kinderen. Bij Koud-Kunstje met Evita vinden we het belangrijk dat ieder kind gevierd wordt. Hoe groot of hoe klein de groep ook is met wie je dat wil vieren. Daarom kun je bij ons al vanaf 3 kinderen een feestje boeken. 

  Omdat we het belangrijk vinden dat jij van het kinderfeestje geniet, zorgen we dat de boel thuis weer netjes achter gelaten wordt. Wanneer je kiest voor de online begeleiding, zorgen we voor een leuk spelletje voor de kinderen waardoor ze enthousiast worden van het opruimen! Lukt dit niet, dan kan je simpel het meegeleverde tafelkleed oprollen en in de prullenbak gooien! 

  Dat is afhankelijk van het pakket dat je kiest. De grootte van de groep, de hoeveelheid activiteiten en het soort begeleiding bepalen de prijs. Zo kan je het zo uitgebreid maken als je zelf wil. 

  Na het aanvragen van je kinderfeestje ontvang je een mail met een overzicht van je aanvraag, inclusief een kostenoverzicht en een betaallink. Na je betaling is de aanvraag definitief. 

  We zouden het natuurlijk erg jammer vinden, maar het kan wel eens gebeuren dat je toch moet annuleren. Geen probleem, tot 7 dagen voor aanvang van het kinderfeestje kun je kosteloos annuleren.